Koncerter i bryggeriet

Vi har holdt over 350 koncerter siden 2007, med musikere fra hele verden. Vi har haft alt fra sydstatsrock til jazz, men de fleste af koncerterne har en forbindelse til en eller anden form for folkemusik - spillemandsmusik fra Danmark, traditionel irsk og skotsk musik, bluegrass og blues fra USA, og meget diverse folk genrer fra resten af verden. Fælles for alle koncerterne er, at det er professionelt spillet musik i verdensklasse, spillet i vores hyggelige, intime skænkestue, hvor akustikken er fantastisk behagelig. Om sommeren holder vi koncerter i vores telt i ølhaven, hvis vejret tillader. Billetter bestilles på info@wintercoat.dk eller SMS/tlf. 4070 6660. Bestil venligst IKKE billetter på vores Facebook side.

Søndag, 03 marts kl. 15:00 Anja Fønss Trio (DK)

En koncert med Anja Fønss Trio (de har spillet sammen i 20 år!) er en rejse af den
livsbekræftende slags. Igennem koncerten står Anjas intense og fintmærkende vokal i fokus og
giver historier med stemninger fra store vidder og åbne rum, men også fra det personlige og
nære.
Skipper Flytkjær (Ballast, Caroline Abbew) på guitarer, er garant for sublimt samspil og flot
korarbejde som virkelig kæler for detaljerne - og Louise Ring Vangsgaard (Tradish mfl.) på violin
og bratsch, blender sin helt egen ”jolklyd” og stærke kor ind - fra det helt fine til de kradse og
storladne klange.
Det er Rootsmusik af bedste aftapning, fra bluesmusikkens rå og enkle klang - til skønne
popudladninger som man bare må nynne med på. Anja vil nu også præsentere publikum for de
sidste nyskrevne kompositioner - nemlig sange på dansk!
Som en ægte storyteller inddrager Anja sit publikum, ved altid at starte og slutte med en
fællessang.

Vi mødte Anja på Tønderfestival sidste år, hvor hun sang i en jamsession i vores camp. Louise Ring Vangsgaard behøver ingen introduktion til vores publikum - hun har spillet her adskillige gange. Vi glæder os meget til denne koncert!

Hør dem her.

Anja Fønss

Søndag, 17. marts kl. 20:00 Siger Duo (B)

Flamsk musik kommer til Sabro! Hurra!

Brødrene Ward & Hartwin Dhoore er kendt for instrumentale kompositioner med rødderne i tradtionel Flamsk musik. De har spillet sammen på internationale scener i over 15 år. De har været drivkraften bag prisvindende bander og projekter som Trio Dhoore, Estbel and The Flemish Folk Caravan, just to name a few. 

Brødrene har skabt deres helt egen musikalsk identitet gennem årene, som har tiltrukket fans fra nær og fjern. De har spillet koncerter i hele Europa, UK, USA og Canada og ved festivaller som ‘Celtic Connections’ (Scotland), Underneath the Stars (England), Folk Alliance International (USA), Rudolstadt (Germany) og mange flere, og har opbygget en stærk karriere.

Navnet Siger kommer fra ‘Siger den Rode’, den første lensmand i ‘Rodeland’, (Belgien) hvor brødrene kommer fra. Han regerede i fred med de lokale indtil spanske conquistadores overtog magten. 

Hør og se dem her.

Siger

Onsdag, 10. april kl. 20: Iain Mathews (UK)

Selveste Iain Mathews, som var en af de oprindelige medlemmer af Fairport Convention, gæster WinterCoat i april! (Hvordan får vi fat i alle de fremragende musikere?) 

Efter han forlod Fairport for at danne sit eget band Mathews Southern Comfort, hvor han nød en del succes, blev han ved med at spille med Fairport stjerner som Richard Thomsen og Sandy Denny og har arbejdet sammen med bl.a. Robert Plant, Peter Gabriel og Nanci Griffith. Han spiller sammen med Fairport Convention på Cropredy Festival til sommer, men først spiller han hos WinterCoat i Sabro - og vi er ovenud stolte og glade over det! 

Hør ham her.

 

Iain Mathews

Sønd. & mand. 21. og 22. april kl. 20: Melanie Dekker:

Melanie behøver ikke megen omtale her, for hendes koncerter her plejer at sælge ud - sidste år 2 aftener i træk, og der opstår altid lidt magi.

Hvis du ikke kender hende, bør du stifte bekendtskab med hende. Hun er en dygtig guitarist og sangskriver med en flot stemme, (nogle siger som varm chokolade). Hendes væsen er lige så varm som hendes stemme, og hun skaber en altid en fantastisk stemning. Sidste år inviterede hun Filippo Gambetta og Sergio Caputo, som havde spillet her et par aftener før, op på scenen, selv om ingen af dem havde hørt hinandens (meget forskellige) musik før. De improviserede et par numre sammen, og hele bryggeriet var ved at lette af den energi, der var til stede. Se et klip her.

Du kan høre mere af hendes musik 

Hør Filippo Gambettas composition WinterCoat Jig her.

Melanie Dekker