Koncerter i bryggeriet

Vi har holdt et par hundrede koncerter siden 2007, med musikere fra hele verden. Vi har haft alt fra sydstatsrock til jazz, men de fleste af koncerterne har en forbindelse til en eller anden form for folkemusik - spillemandsmusik fra Danmark, traditionel irsk og skotsk musik, bluegrass og blues fra USA, og meget diverse folk genrer fra resten af verden. Fælles for alle koncerterne er, at det er professionelt spillet musik i verdensklasse, spillet i vores hyggelige, intime skænkestue, hvor akustikken er fantastisk behagelig. Om sommeren holder vi koncerter i vores telt i ølhaven, hvis vejret tillader. Billetter bestilles på info@wintercoat.dk eller SMS/tlf. 4070 6660. Bestil venligst IKKE billetter på vores Facebook side.

Trio Mio (DK/S) fredag, 25.11. kl. 20:00

NB: Årets sidste koncert

Vi stolte over at kunne hoste Trio Mio igen, og ser meget frem til koncerten.  De er blevet hædret med ikke færre end 8 Danish Musik Awards for deres albums. Kristine Heebøl, som er en af Danmarks mest anerkendte folk violinister, modtog i 2019 prisen "Årets Komponist Folk/World" på Polyglot Pike. Deres sidste koncert her var en fantastisk oplevelse, og vi glæder os til et gensyn den 25. november!
"Musikkens fulde virkning åbenbarer sig først i alle dens facetter når lytteren overgiver sig helt og aldeles. Den bliver aldrig ensformig, altid sker noget uventet. En liflig, rolig og let melodik viger pludselig for hurtige, drilske og nogle gange skøre improvisationer. Her bryder skæve harmonier og dissonanser igennem. Et spændende og forfriskende tiltag, hvor man aldrig kan være sikker på hvad det næste øjeblik bringer. Hvad man derimod kan være sikker på er intense, fingerfærdige musikalske delikatesser og ren lyst, som får én til at smile." 

Se og høre dem her. (...og prøv bare at sidde stille imens!)

20170613_trio_mio_foto_kristoffer_juel_0693.jpg