Koncerter i bryggeriet

Vi har holdt et par hundrede koncerter siden 2007, med musikere fra hele verden. Vi har haft alt fra sydstatsrock til jazz, men de fleste af koncerterne har en forbindelse til en eller anden form for folkemusik - spillemandsmusik fra Danmark, traditionel irsk og skotsk musik, bluegrass og blues fra USA, og meget diverse folk genrer fra resten af verden. Fælles for alle koncerterne er, at det er professionelt spillet musik i verdensklasse, spillet i vores hyggelige, intime skænkestue, hvor akustikken er fantastisk behagelig. Om sommeren holder vi koncerter i vores telt i ølhaven, hvis vejret tillader. Billetter bestilles på info@wintercoat.dk eller SMS/tlf. 4070 6660. Bestil venligst IKKE billetter på vores Facebook side.

fredag, 01. september: ca. kl. 16 Jude Leighton og Niels Uhre Christensen (gratis, men vi sender hatten rundt)

Vi glæder os til at byde Jude Leighton (tenor sax) velkommen i ølhaven igen, denne gang sammen med guitarist Niels Uhre Christensen, som hun har haft mange års samarbejde med, blandt andet med sin jazzkvartet og -kvintet. Det bliver i barens åbningstid, og koncerten er en optakt til deres koncert på Bent J i Den Gamle By 23. september. Jude spillede her sidste sommer til en meget begejstret publikum. Nu vender hun tilbage med accompagniment af Niels på guitar. De vil spille jazz klassikere, bossa nova og swing. Musikken swinger, stemningen er afslappet, og  Læs mere om Jude og lyt til nogle af hendes videoer på https://judeleighton.com/ eller find hende på Facebook. 

Entré er gratis, men vi sender hatten rundt.

Jude

AFLYST 03. september kl. 15:00 Georgia & Aaren Shackleton/Bennett (UK) NB. EFTERMIDDAGSKONCERT!

Koncerten er desværre aflyst. Vi håber på at kunne byde Georgia og Aren velkommen en anden gang.  Sidste år havde vi en forrygende koncert med Shackleton Trio fra England. Den charmerende trio et efterspurgt navn på folkscene, takket være et højt niveau af musikalsk dygtighed og en ligetil indstilling til musikken og publikum. Trioen har været med i Mark Radcliffes Radio 2 Folk Show og BBC Radio 4 med ★★★★★ anmeldelser, en optræden på Cambridge Folk Festival's hovedscene sammen med en række britiske og europæiske festivaler og internationale ture.

Nu kommer 2/3 af trioen tilbage til Danmark, nemlig Georgia Shackleton (violin, vokal) og hendes mand, Aaren Bennett (guitar). Georgia Shackletons unikke, karakteristiske sangskrivning kombineres med Aaren Bennetts pulserende guitar og Georgias rene og originale stemme. Sangenes budskab forstærkes af den medrivende musik og Georgias klare, lette stemme og Aarens harmonier. Vi glæder os SÅ meget!

Hør Shackleton Trio her.

Shackletonpromo2 1536X1025

lørdag, 09. sept. kl. 20: The Fugitives (CAN)

Folkbandet The Fugitives har høstet megen anerkendelse i Canada, UK og Europa i de 16 år de har spillet sammen. Bandet består sangskrivere og guitarister Adrian Glynn og Brendan McLeod, Chris Suen (banjo) and  Carly Freyhar violinist). Alle 4 synger og deres smukke harmonier fik de små nakkehår til at rejse sig hos Fru W. Det er en ære for os, at de spiller hos os, som 1 af kun 3 steder i Danmark i forbindelse med en større Europaturné. 

Hør dem her. 

Eller gå på opdagelse på deres hjemmeside.

Kz0sjjzs

Fredag, 15. september kl. 20:00: Buster Sledge (USA/N)

Buster Sledge er et klassisk bluegrass construktion bestående af banjo, violin, guitar og kontrabas og 4 flotte stemmer. De stammer fra Californien og Norge, hvor de er bosatte. De beskriver selv deres musik some "new-timely sadgrass", med rødderne i bluegrass, influeret af indie, jazz og jambands. De spænder vidt stilmæssigt inden for genren. Vi glæder os meget til at være vært for dem!

Hør dem her.

Og læs og hør mere om dem på deres hjemmeside.

Buster Sledge