Koncerter i bryggeriet

Vi har holdt langt over et hundrede koncerter siden 2007, med musikere fra hele verden. Vi har haft alt fra sydstatsrock til jazz, men de fleste af koncerterne har en forbindelse til en eller anden form for folkemusik - spillemandsmusik fra Danmark, traditionel irsk og skotsk musik, bluegrass og blues fra USA, og meget diverse folk genrer fra resten af verden. Fælles for alle koncerterne er, at det er professionelt spillet musik i verdensklasse, spillet i vores hyggelige, intime skænkestue, hvor akustikken er fantastisk behagelig. Om sommeren holder vi koncerter i vores telt i ølhaven, hvis vejret tillader. Billetter bestilles på info@wintercoat.dk eller SMS/tlf. 4070 6660. Bestil venligst IKKE billetter på vores Facebook side.

Shackleton Trio (GB) 04.09.2022 kl. 20:00

The Shackleton Trio står for et sprudlende mix af folkemusik, americana og eget materiale, instrumentalt inspireret af folkemusik fra både England, USA og Skandinavien. Trioen består af Georgia Schackleton på violin, guitarist Aaren Bennett og Nic Zuppardi på mandolin. De tre musikeres forskellige baggrund giver sig udslag i et repertoire, der indeholder grisefarmer Fred Rookes sang og et engelsk digt fra 1611. De har turneret i Europa og Skandinavien, og vi glæder os til de for første besøger WinterCoat!!! Hør dem her.

Shackletonpromo2 1536X1025

Tradish (GB/DK), lørdag, 10.09. kl 13 - GRATIS

Vi fejrer bryggeriets 20-års jubilæum med en fest fra kl. 12 -21. Vores gave til jer er en koncert med ikke mindre end Tradish, et fantastisk traditionel irsk band, kl. 13. Tradish består af Louise Ring Vangsgård på violin, bratsch og vokal, John Pilkington på guitar, bouzouki og vokal og Brian Woetmann på bodhrán, slagtøj (inkl. stepdance), mandolin og vokal. Vi lover, at det bliver svært at sidde stille til denne koncert!  Hør dem her.

Koncerten efterfølges af en jamsession/live musik på 2 scener indtil kl. 21 med blandt andet Allan Rosier og Thirsty Work, som mange kender fra vore sommer jam fester. Og vi sælger fadøl til de oprindelige priser: 35 kr/pint og 20 kr/½ pint. 

Siden de blev dannet i 2009, har Tradish optrådt på hundredvis af scener på tværs af Europa. Bandet har mødt og genset et publikum, der værdsætter den åbne og p​ersonlige tilgang til den traditionelle irske musik, der kendetegner Tradish. Som en del af den levende irske musiktradition, spiller Tradish sig ind i en spændende og livsbekræftende blanding af det gamle og det nye, fortid og nutid, med en stærk forankring og respekt for rødderne.

Tradish Press Photo 2014

Yellow House All Star Band (SKO) 12.09.2022 kl. 20:00

Wau! Dette er VIRKELIGT et stjernespækket band: Ciarán Ryan (banjo, mandolin), Jack Badcock (guitar og vokal), Ainsley Hamill (vokal) , Sam Kelly (Bouzouki og guitar) og Toby Shaer (fløjte, whistles og violin). Tre af dem har spillet her før: Ciarán og Jack har spillet her flere gange, med Dallahan, Larsa, og som duo, og Ainsley har sunget her med Barluath. Alle 3 optrådte i Fourth Moon til en fantastisk koncert på Tønder Festiaval i år. Sam Kelly skulle have optrådt her i 2020 ... I anledning af Yellow House Bookings 10-års jubilæum har Henrik Widell samlet nogle af Skotlands bedste unge instrumentalister og sangere. Vi fortsætter fejringen af  bryggeriets 20-års jubilæum med en koncert, som vi tror, bliver et af årets bedste. Hør dem her.

  • Jack Badcock - en fremragende sanger og guitarist, mest kendt fra Dallahan, men også med en meget stærk soloudgivelse på sit CV. Har turneret flere gange i Danmark, bl.a. med Larsa og Dallahan.
  • Ciarán Ryan - et musikalsk naturtalent, der mestrer de fleste strengeinstru-menter. En særdeles ferm banjospiller. Ligesom Jack medstifter af Dallahan og Larsa. Besøgte bl.a. Danmark i en duo med Jack i 2013, vores kun anden turné! Har også for nylig udgivet et soloalbum, Banjaxed, og turneret med sit eget Ciarán Ryan Band.
  • Sam Kelly - en formidabel sanger, et absolut topnavn på den engelske folkscene og et af vores mest efterspurgte navne. Tog Tønder Festival med storm sammen med sit band Sam Kelly & The Lost Boys i både 2017 og 2018.
  • Ainsley Hamill - en fabelagtig sangerinde, der både synger på engelsk, skotsk og gælisk. Har flere gange turneret i Danmark som forsanger i Barluath, men har nu en lovende solokarriere på vej. Samarbejder desuden med bl.a. Fourth Moon
  • Toby Shaer - ligesom Ciarán en mester på et utal af strengeinstrumenter og dertil fløjte m.v. Fast bestanddel af Sam Kelly & The Lost Boys, har desuden spillet med bl.a. John McCusker, Michael McGoldrickJohn Doyle m.v. Har på det seneste arbejdet en del sammen med Ainsley på hendes soloprojekt.
Yellow House All Stars