Koncerter i bryggeriet

Vi har holdt et par hundrede koncerter siden 2007, med musikere fra hele verden. Vi har haft alt fra sydstatsrock til jazz, men de fleste af koncerterne har en forbindelse til en eller anden form for folkemusik - spillemandsmusik fra Danmark, traditionel irsk og skotsk musik, bluegrass og blues fra USA, og meget diverse folk genrer fra resten af verden. Fælles for alle koncerterne er, at det er professionelt spillet musik i verdensklasse, spillet i vores hyggelige, intime skænkestue, hvor akustikken er fantastisk behagelig. Om sommeren holder vi koncerter i vores telt i ølhaven, hvis vejret tillader. Billetter bestilles på info@wintercoat.dk eller SMS/tlf. 4070 6660. Bestil venligst IKKE billetter på vores Facebook side.

24. marts kl. 20:00 Barani - AFLYST!!!

Desværre har Barani aflyst koncerten hos os. Vi så Barani sidste år til Tønder festival og blev meget betaget af deres musik. De er en helt ny duo på den danske folkscene, der skaber minimalistiske grooves, sange og melodier ud fra gamle danserytmer. Den sjældne kombination af cello og harmonika giver et friskt pust til melodier og rytmer og åbner nye dimensioner af folkemusikken. Barani giver dig folkemusikkens drive og spilleglæde kombineret med farverige melodier i et finurligt klangunivers.
Barani består af Maja Aarøe Freese på cello og Anders Ringgaard Andersen på harmonika. Folkemusikinteresserede vil kende de to fra bands som Basco, Vessilli, Habadekuk og Grønt Lys.
Hør Barani her.
Griner Hver Sin Vej

12. april kl. 20:00 Greg Russell (UK)

Et længe ventet gensyn med Greg Russell finder sted den 12. april. Greg spillede her sammen med Ciaran Algar for en del år tilbage. Nu vender han tilbage solo, og vi glæder os meget til at høre hans smukke, kraftfulde og karakterfulde stemme og virtuose guitarspil. Hvis vi er heldige, har han en banjo og en bouzouki med. Greg har høstet stor anerkendelse i sit hjemland og ude i verden. Han har spillet på Tønder festival og har fået tildelt 2 velfortjente musikpriser fra BBC.

Hør ham her.

Og læs og høre mere om og med Greg på

http://www.gregrussellfolk.co.uk/

Greg Russell

27. april kl. 20:00 Kieran Goss & Annie Kinsella (IRL)

Kieran Goss har betaget publikum hos os før nogle år siden (før Covid) og vi blev meget glad, da han tilbød at spille her igen, denne gang med Annie Kinsella. Den irske duo indtager scenen med smukke harmonier og irsk hjertevarme og charme, når de optræder med sange fra deres anmelder roste debutalbum som duo ‘Oh, The Starlings’.

Hør dem her. 

Kierangoss Anniekinsella03 Print

01. maj kl. 20:00 Kris Drever & Boo Hewerdine (UK)

To af Storbritanniens bedste sangskrivere samarbejder på scenen om en sjælden danmarksturné.

Kris Drever behøver knapt nok en introduktion til WinterCoats publikum - Den skotse folkesanger og sangskriver har vundet adskillige priser, herunder hele 7 BBC Radio 2 Folk Awards, to shortlist-nomineringer til Scottish Album of The Year (med sin trio Lau) og stor anerkendelse for sine solo-udgivelser og koncerter over hele Europa.

Boo Hewerdine var forsanger i det engelske kultband, The Bible. Hans efterfølgende solokarriere strækker sig nu over 25 år (det samme gælder hans samarbejde med selveste Eddi Reader). Gennem denne tid er Boo blevet noget af en national skat. Han er efterspurgt som forfatter, producer og performer. 

Hør dem her.

Kris Drever Boo H

07. maj kl. 20:00 Tim Lothar & Holger Daub (DK/DE)

En aften med forrygende blues venter os når Tim Lothar og Holger "Hobo" Daub igen gæster WinterCoat. De har spillet her sammen et par gange før. Tim er en populær gæst hos WinterCoat, så det er en god idé at reservere billetter i god tid, da koncerten kan blive udsolgt. Tim er en af Danmarks bedste blues sangere og guitarister. Han spænder vidt inden for genren, som han kender ude og inde. Han spiller og synger Mississippi Delta blues så man kan mærke luften stige op fra marsken, og hans egne sange er ofte baseret på hans eget liv. Han er også en habil historiefortæller. Holger Daub er en gudsbenådet mundharmonikaspiller, som har turneret i Europa, flere gange i Danmark. De 2 spiller med en sjælden energi og engagement, så publikum ikke kan undgå at blive revet med. Glæd jer! 

I mellemtiden kan I høre dem her.

Timlothar Promo

29. maj (2. pinse dag) kl. 15:00 Golosa la Orquesta (CHILE) NB. EFTERMIDDAGSKONCERT!

Vi har ventet 3 år for at kunne få Golosa la Orquesta til Sabro igen og nu, 2. pinse dag 2023, får vi igen besøg af dem!  Golosa la Orquesta kommer helt fra Santiago, Chile. Det unge, sprudlende orkester tager udgangspunkt i sydamerikansk folkemusik, blander det med jazz, rock og med en stor vægt på det vokale. De MEGET dygtige musikere optræder med en spilleglæde så smittende, at det bliver svært at sidde stille. Heldigvis er der god plads i teltet, så tag danseskoene med og tage en svingom! Det er en god idé at bestille billetter i god tid. Sidste gang, de spillede her, var teltet fyldt op og stemningen fantastisk!

Hør Golosa la Orquesta her.

Golosa

19. juni Lucie Hendry (SKO)

Oprindeligt fra Aberdeenshire, Skotland, Lucie Hendry bor nu i Danmark. Hun er en aktiv komponist og væver elementer af danske og nordiske musiktraditioner samt jazz ind i sin smukke og forførende musik. Hun har spillet i Storbritanien og Europa, og i 2021 blev hun finalist i BBC Radio Scotland’s Young Traditional Musician of the Year 2021.  

Hør hende her.

 

 

 

Lucy Hendry

11. juni kl. 15:00 Ragna (DK) NB. EFTERMIDDAGSKONCERT!

Da vores koncert med Ragna i Februar blev aflyst, har vi nu mulighed for at få dem til Sabro søndag, den 11. juni til en eftermiddagskoncert i ølteltet. 

RAGNA har rødderne dybt nede i den traditionsrige musik fra de nordiske lande. Med deres eget energiske udtryk farver de tonerne fra fortiden med nutidig nysgerrighed. Ragna lader tid og sted flyde sammen igennem de fællesnordiske toner og ord om dåd, savn og håb.
Med Stine Elbæk på sang og violin manes stemningen fra svundne tider frem, solidt
funderet på lyden af Carina Juuls unikt klingende nøgleharpe samt 12-strenget guitar
akkompagnement af Thomas Birch.

Pr Billede Ragna

03. september kl. 15:00 Georgia & Aaren Shackleton/Bennett (UK) NB. EFTERMIDDAGSKONCERT!

Sidste år havde vi en forrygende koncert med Shackleton Trio fra England. Den charmerende trio et efterspurgt navn på folkscene, takket være et højt niveau af musikalsk dygtighed og en ligetil indstilling til musikken og publikum. Trioen har været med i Mark Radcliffes Radio 2 Folk Show og BBC Radio 4 med ★★★★★ anmeldelser, en optræden på Cambridge Folk Festival's hovedscene sammen med en række britiske og europæiske festivaler og internationale ture.

Nu kommer 2/3 af trioen tilbage til Danmark, nemlig Georgia Shackleton (violin, vokal) og hendes mand, Aaren Bennett (guitar). Georgia Shackletons unikke, karakteristiske sangskrivning kombineres med Aaren Bennetts pulserende guitar og Georgias rene og originale stemme. Sangenes budskab forstærkes af den medrivende musik og Georgias klare, lette stemme og Aarens harmonier. Vi glæder os SÅ meget!

Hør Shackleton Trio her.

Shackletonpromo2 1536X1025