Koncerter i bryggeriet

Vi har holdt over 350 koncerter siden 2007, med musikere fra hele verden. Vi har haft alt fra sydstatsrock til jazz, men de fleste af koncerterne har en forbindelse til en eller anden form for folkemusik - spillemandsmusik fra Danmark, traditionel irsk og skotsk musik, bluegrass og blues fra USA, og meget diverse folk genrer fra resten af verden. Fælles for alle koncerterne er, at det er professionelt spillet musik i verdensklasse, spillet i vores hyggelige, intime skænkestue, hvor akustikken er fantastisk behagelig. Om sommeren holder vi koncerter i vores telt i ølhaven, hvis vejret tillader. Billetter bestilles på info@wintercoat.dk eller SMS/tlf. 4070 6660. Bestil venligst IKKE billetter på vores Facebook side.

Jack Badcock solo tors. 30. november kl. 20

Jack Badcock bliver sidste koncert i år. Han behøver ikke en lang præsentation hos Wintercoats publikum. Han har spillet her flere gange sammen med sin mangeårige makker, Ciaran Ryan, og deres fælles band, Dallahan.

Jack er en enormt erfaren performer, der har turneret meget rundt i verden, i Europa, Nordamerika, Asien og Australien, overvejende som frontmand og stiftende medlem af hans multi-prisvindende, internationalt anerkendte verdens-folk band 'Dallahan' (som spiller koncert her sammen 12.02.2024). Han har spillet her som duo med Ciarán Ryan og har også optrådt eller indspillet med Rura, Siobhan Miller, Dougie MacLean, Adam Holmes og The Royal Scottish National Orchestra blandt mange andre og var finalist i BBC Young Traditional Musician of the Year Award.

Det bliver spændende at høre Jack solo, hvor hans smukke stemme og følsomme guitarspil får den plads den fortjener Hør en live optagelse af en koncert med ham her.

 

Jack Badcock Solo

Ian Carr and The Various Artists mandag 13. oktober kl. 20

Ian Carr anses for at være en af de bedste og mest indflydelsesrige guitarister i sin generation. Han har arbejdet med mange anerkendte kunstnere, herunder Kathryn Tickell, Kate Rusby, Eddi Reader, Kris Drever, Swåp, John McCusker, Gustaf Ljunggren og mange flere. Han har tidligere spillet hos Wintercoat sammen med Niklas Roswall, med stor succes.

Ian er også en kendt komponist, der har fået sine melodier fremført af blandt andre Sharon Shannon og Kinnaris Quintet. For at indspille sit første soloalbum dannede Ian Ian Carr & The Various Artists. Med strålende arrangementer og en imponerende evne til at swinge dybt i tempi fra langsom vals til vilde reels og fængslende historiefortælling er bandet gået videre med at indspille 2 albums og 2 EP'er.

Bandet består af Ian på guitar og vokal, Maria Jonsson (viola d'amore/vokal), Thomas Gibbs (keyboard/vokal), Laura Wilkie (violin/vokal) og Staffan Lindfors (kontrabas/vokal).

Se og hør dem her.

Ian Carr Og Various