Koncerter i bryggeriet

Vi har holdt et par hundrede koncerter siden 2007, med musikere fra hele verden. Vi har haft alt fra sydstatsrock til jazz, men de fleste af koncerterne har en forbindelse til en eller anden form for folkemusik - spillemandsmusik fra Danmark, traditionel irsk og skotsk musik, bluegrass og blues fra USA, og meget diverse folk genrer fra resten af verden. Fælles for alle koncerterne er, at det er professionelt spillet musik i verdensklasse, spillet i vores hyggelige, intime skænkestue, hvor akustikken er fantastisk behagelig. Om sommeren holder vi koncerter i vores telt i ølhaven, hvis vejret tillader. Billetter bestilles på info@wintercoat.dk eller SMS/tlf. 4070 6660. Bestil venligst IKKE billetter på vores Facebook side.

07. maj kl. 20:00 UDSOLGT! Tim Lothar & Holger Daub feat. JANOS MAZURA! (DK/D/H)

OBS!OBS!OBS! Tim har lige fortalt os, at han og Holger har Janos Mazura med sig. Janos er den meget populære tubaspiller fra det ungarske band Mojo, som mange af vore koncertgæster kender fra de 3 gange, de har spillet her. En aften med forrygende blues venter os når Tim, Holger og Janos igen gæster WinterCoat. Det er første gang Tim spiller her som trio med Janos og Holger. 

Koncerten er udsolgt. Hvis du har bestilt billetter og ikke kan komme, meld venligst afbud, så pladserne ikke går til spilde!  Der er nemlig en venteliste. 

Timlothar Promo

29. maj (2. pinse dag) kl. 15:00 Golosa la Orquesta (CHILE) NB. EFTERMIDDAGSKONCERT!

Vi har ventet 3 år for at kunne få Golosa la Orquesta til Sabro igen og nu, 2. pinse dag 2023, får vi igen besøg af dem!  Golosa la Orquesta kommer helt fra Santiago, Chile. Det unge, sprudlende orkester tager udgangspunkt i sydamerikansk folkemusik, blander det med jazz, rock og med en stor vægt på det vokale. De MEGET dygtige musikere optræder med en spilleglæde så smittende, at det bliver svært at sidde stille. Heldigvis er der god plads i teltet, så tag danseskoene med og tage en svingom! Det er en god idé at bestille billetter i god tid. Sidste gang, de spillede her, var teltet fyldt op og stemningen fantastisk!

Hør Golosa la Orquesta her.

Golosa

19. juni Lucie Hendry (SKO)

Oprindeligt fra Aberdeenshire, Skotland, Lucie Hendry bor nu i Danmark. Hun er en aktiv komponist og væver elementer af danske og nordiske musiktraditioner samt jazz ind i sin smukke og forførende musik. Hun har spillet i Storbritanien og Europa, og i 2021 blev hun finalist i BBC Radio Scotland’s Young Traditional Musician of the Year 2021.  

Hør hende her.

 

 

 

Lucy Hendry

11. juni kl. 15:00 Ragna (DK) NB. EFTERMIDDAGSKONCERT I HAVEN

Da vores koncert med Ragna i Februar blev aflyst, har vi nu mulighed for at få dem til Sabro søndag, den 11. juni til en eftermiddagskoncert i haven. 

RAGNA har rødderne dybt nede i den traditionsrige musik fra de nordiske lande. Med deres eget energiske udtryk farver de tonerne fra fortiden med nutidig nysgerrighed. Ragna lader tid og sted flyde sammen igennem de fællesnordiske toner og ord om dåd, savn og håb.
Med Stine Elbæk på sang og violin manes stemningen fra svundne tider frem, solidt
funderet på lyden af Carina Juuls unikt klingende nøgleharpe samt 12-strenget guitar
akkompagnement af Thomas Birch.

Hør Ragna her.

Pr Billede Ragna

12. august kl. 12:00 HP Lange FROKOSTKONCERT I TELTET

En frokostkoncert med HP Lange i haven! Lørdag, 12. august kommer HP Lange med en kæmpe gryde fyldt med sin forrygende chicken gumbo og en guitar eller 2. Han disker op med lækker mad, gode historier og varm delta blues. Der er begrænsede pladser, og vi forventer, at der bliver udsolgt, så det er en god idé at bestille billetter tidligt. Sidste tilmeldingsdato er mandag, 7. august af hensyn til maden.

Prisen for en eftermiddag fyldt med sydstatsmad og delta blues er 300 kr.

Hp Lange Solo M Text

03. september kl. 15:00 Georgia & Aaren Shackleton/Bennett (UK) NB. EFTERMIDDAGSKONCERT!

Sidste år havde vi en forrygende koncert med Shackleton Trio fra England. Den charmerende trio et efterspurgt navn på folkscene, takket være et højt niveau af musikalsk dygtighed og en ligetil indstilling til musikken og publikum. Trioen har været med i Mark Radcliffes Radio 2 Folk Show og BBC Radio 4 med ★★★★★ anmeldelser, en optræden på Cambridge Folk Festival's hovedscene sammen med en række britiske og europæiske festivaler og internationale ture.

Nu kommer 2/3 af trioen tilbage til Danmark, nemlig Georgia Shackleton (violin, vokal) og hendes mand, Aaren Bennett (guitar). Georgia Shackletons unikke, karakteristiske sangskrivning kombineres med Aaren Bennetts pulserende guitar og Georgias rene og originale stemme. Sangenes budskab forstærkes af den medrivende musik og Georgias klare, lette stemme og Aarens harmonier. Vi glæder os SÅ meget!

Hør Shackleton Trio her.

Shackletonpromo2 1536X1025