Koncerter i bryggeriet

Vi har holdt langt over et hundrede koncerter siden 2007, med musikere fra hele verden. Vi har haft alt fra sydstatsrock til jazz, men de fleste af koncerterne har en forbindelse til en eller anden form for folkemusik - spillemandsmusik fra Danmark, traditionel irsk og skotsk musik, bluegrass og blues fra USA, og meget diverse folk genrer fra resten af verden. Fælles for alle koncerterne er, at det er professionelt spillet musik i verdensklasse, spillet i vores hyggelige, intime skænkestue, hvor akustikken er fantastisk behagelig. Om sommeren holder vi koncerter i vores telt i ølhaven, hvis vejret tillader. Billetter bestilles på info@wintercoat.dk eller SMS/tlf. 4070 6660. Bestil venligst IKKE billetter på vores Facebook side.

søndag, 05. juni kl 20:00 : The Poozies (UK)

The Poozies afslutter vores forårs koncertsæson for i år. De 4 britiske kvinder har været helt fremme i den revolution, der har fornyet traditionel skotsk/keltisk musik siden 1990. Deres musik er så livsbekræftende, vildt og smukt, at man har svært ved at holde fødderne - og resten af kroppen - i ro, mens de spiller. De har turneret hele verden og meget forståeligt høstet anerkendelse over hele kloden. Bandet består af Tia Files (vokal og guitar), Mary Mc Master (harpe), Sarah McFayden (vokal, violin og banjo) og Eilidh Shaw (violin). Mairearad Green (som har spillet hos os et par gange) og Kate Rusby har også været blandt bandets medlemmer - det siger en del om kvaliteten! Koncerten holdes i teltet, så tag varmt tøj med. Man må gerne danse på terrassen! 

Hør The Poozies her.  - hør gerne mere fra dem - de fortjener det! 

 

  

Poozies

lørdag, 13. august kl. 13: H.P. Lange Cajun frokostkoncert

Sidste år havde vi et brag af en succes med en Cajun frokostkoncert med H.P. Lange. Vi får hele tiden forespørgsler om hvornår vi gentager succesen, - OG DET GØR VI NU! Blues i teltet med H.P.s lækker chicken gumbo - en eftermiddag, hvor man føler sig ført til Louisiana i USA. H.P. Lange har boet i New Orleans, og er en af Danmarks førende bluesmusikere. (Kan det passe, at der er nogen, der ikke har hørt om ham?) Han er en god fortæller og en suveræn fortolker af blues fra The Deep South. Vi regner med, at koncerten bliver udsolgt, så det er en god idé at bestille billetter på forhånd. Af hensyn til maden er tilmeldingsfristen mandag, 08 august kl.23:00

Billetprisen er 250 kr. og dækker både mad og koncerten. Der er mulighed for at bestille vegansk gumbo ved at skrive til info@wintercoat.dk inden den 09.august.

Hør HP Lange her.

Hp Lange Solo M Text