EnglishOm bryggerietBed & BreakfastOm vores ølHjemmesalgFadøl og udstyr til private festerBryggeribesøgTil SamlereSkriv til osLinks


Vores skænkestue holder åbent hver fredag i forbindelse med åbningstiderne i vor butik. Det betyder, man kan komme forbi og fejre weekenden med venner og familie over en frisk WinterCoat fadøl eller et glas vin i hyggelige omgivelser i skænkestuen, på terrassen eller i ølhaven. Vi har også sodavand og plads til leg på plænen, så børn er ingen hindring. Alle er velkomne!

Butikken og skænkestuen har åbent hver fredag fra kl. 14.00-18.00, undtagen helligdage. Vi har øl på flaske og fad ti lat tage med hjem ;o), samt gavepakker, kurve og glas. Kig forbi - vi har næsten altid tid til en kort rundvisning inde i bryggeriet! Har du brug for et kort for at finde os? Klik her.
Fru W. bemander pumperneSom noget nyt fås Humlegejst nu i to størrelser -den 'store' på 50 cl. og en 'lillebror' på 10 cl. Humlegejst sælges kun direkte fra bryggeriet indtil videre. Klik på titlen foroven for en kort diasshow om den første brænding af Humlegejst.


Klik på Humlegejst etiketten foroven for at se og høre Niels Jørn Thomsen fortælle historien bag WinterCoat Humlegejst.
WinterCoat har en gruppe på Facebook. Vi bruger siden til korte meddelelser om koncerter, aktuelle bryg, og hvad der rører sig i bryggeriet. Vi håber, at vore kunder og venner nyder godt af det. Klik på titlen ovenover for at se vores Facebook side.

I forårets lille Far/Søn tema, er vi kommet til Filippo Gambetta. Hans far, Beppe Gambetta, spillede en mindeværdig koncert her for snart mange år siden, sammen med Bruce Molsky.

Filippo Gambetta er en gudsbenådet harmonikaspiller. Hans spil er virtuost uden at være prangende, så man har altid den fornemmelse at musikken bare flyder ubesværet ud af harmonikaen. Han spiller i mange sammenhænge, både som solo, i duo og trio og med større grupper. Ud over harmonika, spiller Filippo også brasiliansk mandolin.

Hans musik tager udgangspunkt i den norditalienske folkemusik, men også med inspiration fra det nordiske, keltiske og musikken fra Balkan.

Carmello Russo er klassisk uddannet guitarist. Duoen har specialiseret sig i folkedansemusik, både i traditionel- som i nyarrangeret form. De spiller en usædvanlig blanding af rumba og flamenco blandet med europæisk traditionel dansemusik.

For os der elsker harmonika, er det en koncert vi har glædet os til det sidste halve år.

Vi holder koncerter på samme måde som vi brygger vores øl - enkelt, ærligt, med hjertet og med kvaliteten som første prioritet. Vi har ikke nogen fast aften, hvor der er musik, men annoncerer gennem en mail-liste. Musikerne, der spiller her er professionelle musikere i verdensklassen. Atmosfæren i skænkestuen er intim, og akustikken er fantastisk behageligt. Der er ikke brug for forstærkere, scenebelysning eller andet gøgl! Her er bare god akustisk musik, god stemning og godt øl -altsammen spræl- levende! Hvis du vil skrives på vores mail-liste vedr. kommende koncerter, send en mail til info@wintercoat.dk

Dørene åbner en time før musikken spiller. Entré: 125 kr/pers.

Vi er også på Facebook - wintercoat beerKommende Koncerter:

2. april: KAOS - Esben, Siggi & Franziska
22. april Jez Lowe/Kate Bramley
4. eller 6. maj Filippo Gambetta
23. maj Grønt Lys
1 juni: The Chaps
17. juni: Irsk Jam
27. juni Melanie Dekker
2. juli: Golosa la Orquesta


...og skriv dig på vores mailliste og modtag meddelelser om kommende koncerter