EnglishOm bryggerietBed & BreakfastOm vores ølHjemmesalgFadøl og udstyr til private festerBryggeribesøgTil SamlereSkriv til osLinks


Vores skænkestue holder åbent hver fredag i forbindelse med åbningstiderne i vor butik. Det betyder, man kan komme forbi og fejre weekenden med venner og familie over en frisk WinterCoat fadøl eller et glas vin i hyggelige omgivelser i skænkestuen, på terrassen eller i ølhaven. Vi har også sodavand og plads til leg på plænen, så børn er ingen hindring. Alle er velkomne!

Butikken og skænkestuen har åbent hver fredag fra kl. 14.00-18.00, undtagen helligdage. Vi har øl på flaske og fad ti lat tage med hjem ;o), samt gavepakker, kurve og glas. Kig forbi - vi har næsten altid tid til en kort rundvisning inde i bryggeriet! Har du brug for et kort for at finde os? Klik her.
Fru W. bemander pumperneSom noget nyt fås Humlegejst nu i to størrelser -den 'store' på 50 cl. og en 'lillebror' på 10 cl. Humlegejst sælges kun direkte fra bryggeriet indtil videre. Klik på titlen foroven for en kort diasshow om den første brænding af Humlegejst.


Klik på Humlegejst etiketten foroven for at se og høre Niels Jørn Thomsen fortælle historien bag WinterCoat Humlegejst.
WinterCoat har en gruppe på Facebook. Vi bruger siden til korte meddelelser om koncerter, aktuelle bryg, og hvad der rører sig i bryggeriet. Vi håber, at vore kunder og venner nyder godt af det. Klik på titlen ovenover for at se vores Facebook side.

Torsdag den 27. juli kl. 20:00

Vi plejer ikke at have koncerter i sommerferien, men da Laura Cortese kommer til landet, og vi ikke skal på ferie, så har vi bestemt os til at gøre en undtagelse, og så håber vi også at mange af jer også går hjemme og trænger til lidt adspredelse i den danske sommer. Jeg er sikker på at de som hørte dem i december, er klar til et genhør, og de som gik glip af dem, skal have en chance til.


Laura Cortese og Dance Cards har en vision for bandets lyd: fed og elegant. De er skolet i den lyriske folkemusik, men henter inspiration fra Cajun two-stepping og rock-n-roll hofte svejende musik.

Cellist Valerie Thompson (cello / vox), Jenna Moynihan (fiddle / vox), og bassisten Natalie Bohrn parre deres sofistikerede strygerarrangementer og rige vokalharmonier til Laura Corteses gribende og kraftfuld sang.

På deres kommende album, udforsker bandet deres særlige og ret ualmindelige almindelige instrumentering med støtte fra producer Sam Kassirer, der også har produceret et af vore egne favoritbands Joy Kills Sorrow.

Vi holder koncerter på samme måde som vi brygger vores øl - enkelt, ærligt, med hjertet og med kvaliteten som første prioritet. Vi har ikke nogen fast aften, hvor der er musik, men annoncerer gennem en mail-liste. Musikerne, der spiller her er professionelle musikere i verdensklassen. Atmosfæren i skænkestuen er intim, og akustikken er fantastisk behageligt. Der er ikke brug for forstærkere, scenebelysning eller andet gøgl! Her er bare god akustisk musik, god stemning og godt øl -altsammen spræl- levende! Hvis du vil skrives på vores mail-liste vedr. kommende koncerter, send en mail til info@wintercoat.dk

Dørene åbner en time før musikken spiller. Entré: 125 kr/pers.

Vi er også på Facebook - wintercoat beerKommende Koncerter:

27. juli: Laura Cortese & the Dance Cards
14. august: Jeff Scroggins and Colorado
2. september: Mike Whellans
10. september: Greg Russell & Ciaran Algar
29. september: H. P. Lange
6. oktober: Norrøn
1 november: Floating Sofa Quartet
13 november: Ten Strings And A Goat Skins
19. november: Claude Bourbon
26. november: Calan


...og skriv dig på vores mailliste og modtag meddelelser om kommende koncerter