EnglishOm bryggerietBed & BreakfastOm vores ølHjemmesalgFadøl og udstyr til private festerBryggeribesøgTil SamlereSkriv til osLinks


Vores skænkestue holder åbent hver fredag i forbindelse med åbningstiderne i vor butik. Det betyder, man kan komme forbi og fejre weekenden med venner og familie over en frisk WinterCoat fadøl eller et glas vin i hyggelige omgivelser i skænkestuen, på terrassen eller i ølhaven. Vi har også sodavand og plads til leg på plænen, så børn er ingen hindring. Alle er velkomne!

Butikken og skænkestuen har åbent hver fredag fra kl. 14.00-18.00, undtagen helligdage. Vi har øl på flaske og fad ti lat tage med hjem ;o), samt gavepakker, kurve og glas. Kig forbi - vi har næsten altid tid til en kort rundvisning inde i bryggeriet! Har du brug for et kort for at finde os? Klik her.
Fru W. bemander pumperneSom noget nyt fås Humlegejst nu i to størrelser -den 'store' på 50 cl. og en 'lillebror' på 10 cl. Humlegejst sælges kun direkte fra bryggeriet indtil videre. Klik på titlen foroven for en kort diasshow om den første brænding af Humlegejst.


Klik på Humlegejst etiketten foroven for at se og høre Niels Jørn Thomsen fortælle historien bag WinterCoat Humlegejst.
WinterCoat har en gruppe på Facebook. Vi bruger siden til korte meddelelser om koncerter, aktuelle bryg, og hvad der rører sig i bryggeriet. Vi håber, at vore kunder og venner nyder godt af det. Klik på titlen ovenover for at se vores Facebook side.

Floating Sofa Quartet (FSQ) er et musikalsk samarbejde mellem fire unge nordiske spillemænd og -kvinder fra hhv. Sverige, Finland, og Danmark.
Projektet har sit afsæt i Nordtrad-konferencen i Vilnius 2013, hvor bandets fire medlemmer mødtes som en del af deres daværende musikstudier ved hhv. Högskolan för Scen och Musik i Göteborg, Sibelius Akademiet i Helsinki, og Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Venskaber blev knyttet, sød musik opstod, en sofa flød forbi, og snart blev tanker gjort til virkelighed…

Efter en lang række koncerter i Danmark, og med sceneoptrædener på prominente festivaller som bl.a. Kaustinen Folk Music Festival i Finland, Korrö Folkmusikfestival i Sverige og Folklore Global i Østrig, har FSQ på kort tid formået at gøre sig bemærket i både ind- og udland.
Ved Danish Music Awards Folk i 2015 blev kvartetten nomineret til Årets Talent, og ved Højbystævnet i september 2016 modtog FSQ Saugmann Bjerregaard-fondens førstepræmie, for bandets nyfortolkninger af D.T.S. Bjerregaards musik.

I november 2016 udkom Floating Sofas Quartets debut-album The Moon We Watch Is The Same, indspillet, mixet og mastereret i Soundscape Studio i København, og udgivet af GO’ Danish Folk Music.
Albummet består fortrinsvis af bandets egne instrumentale kompositioner blandet med traditionelt materiale fra både Sverige, Finland og Danmark.

Med en enestående sammensætning af akustiske instrumenter, blander orkesteret nyt med gammelt, og skaber et unikt musikalsk udtryk som fremstår både moderne, traditionelt og tidløst.


FLOATING SOFA ER:

LEIJA LAUTAMAJA [FI]:
harmonika & trædeorgel

MALTE ZEBERG [SE]:
kontrabas

CLARA TESCH:
violin

MADS KJØLLER-HENNINGSEN:
trætværfløjteVi holder koncerter på samme måde som vi brygger vores øl - enkelt, ærligt, med hjertet og med kvaliteten som første prioritet. Vi har ikke nogen fast aften, hvor der er musik, men annoncerer gennem en mail-liste. Musikerne, der spiller her er professionelle musikere i verdensklassen. Atmosfæren i skænkestuen er intim, og akustikken er fantastisk behageligt. Der er ikke brug for forstærkere, scenebelysning eller andet gøgl! Her er bare god akustisk musik, god stemning og godt øl -altsammen spræl- levende! Hvis du vil skrives på vores mail-liste vedr. kommende koncerter, send en mail til info@wintercoat.dk

Dørene åbner en time før musikken spiller. Entré: 125 kr/pers.

Vi er også på Facebook - wintercoat beerKommende Koncerter:


1 november: Floating Sofa Quartet
13 november: Ten Strings And A Goat Skins
18. november: Himmerland
19. november: Claude Bourbon
26. november: Calan
17. december: Juleshow med Esben & flere.

2018

31. januar : Tim Lothar & Mojo Workings
7 marts: Gnoss
25. marts: Filippo Gambetta

...og skriv dig på vores mailliste og modtag meddelelser om kommende koncerter