EnglishOm bryggerietBed & BreakfastOm vores ølHjemmesalgFadøl og udstyr til private festerBryggeribesøgTil SamlereSkriv til osLinks


Vores skænkestue holder åbent hver fredag i forbindelse med åbningstiderne i vor butik. Det betyder, man kan komme forbi og fejre weekenden med venner og familie over en frisk WinterCoat fadøl eller et glas vin i hyggelige omgivelser i skænkestuen, på terrassen eller i ølhaven. Vi har også sodavand og plads til leg på plænen, så børn er ingen hindring. Alle er velkomne!

Butikken og skænkestuen har åbent hver fredag fra kl. 14.00-18.00, undtagen helligdage. Vi har øl på flaske og fad ti lat tage med hjem ;o), samt gavepakker, kurve og glas. Kig forbi - vi har næsten altid tid til en kort rundvisning inde i bryggeriet! Har du brug for et kort for at finde os? Klik her.
Fru W. bemander pumperneSom noget nyt fås Humlegejst nu i to størrelser -den 'store' på 50 cl. og en 'lillebror' på 10 cl. Humlegejst sælges kun direkte fra bryggeriet indtil videre. Klik på titlen foroven for en kort diasshow om den første brænding af Humlegejst.


Klik på Humlegejst etiketten foroven for at se og høre Niels Jørn Thomsen fortælle historien bag WinterCoat Humlegejst.
WinterCoat har en gruppe på Facebook. Vi bruger siden til korte meddelelser om koncerter, aktuelle bryg, og hvad der rører sig i bryggeriet. Vi håber, at vore kunder og venner nyder godt af det. Klik på titlen ovenover for at se vores Facebook side.

Søndag den 2. juli kl 20:00.
Fra Santiago de Chile kommer disse seks unge talentfulde chilenske musikere forbi vores Bryggeri. Vi har glædet os meget til denne koncert, for det er ikke hver dag der kommer musikere fra disse kanter, og der er vel næppe noget så livsbekræftende som latinamerikanske rytmer.

Golosa La Orquesta tager udgangspunkt i den latinamerikanske musik, men bevæger sig ind i jazz, swing, folkemusik, mm. Det hele serveres i et charmerende, dynamisk, danseindbydende, varmt og omfavnende show. Som et bevis på deres bredde, så skal de her i Danmark spille både på Nibe Festivalen og på Copenhagen Jazz festival.

De seks charmerende musikere - 4 mænd og to kvinder – Der udgør Goloza La Orquesta, synger og spiller med stor og smittende spilleglæde, så det er svært at sidde stille.Vi Glæder os meget til at høre den, og håber i vil møde talstærkt op til denne helt unikke koncert.

Vi holder koncerter på samme måde som vi brygger vores øl - enkelt, ærligt, med hjertet og med kvaliteten som første prioritet. Vi har ikke nogen fast aften, hvor der er musik, men annoncerer gennem en mail-liste. Musikerne, der spiller her er professionelle musikere i verdensklassen. Atmosfæren i skænkestuen er intim, og akustikken er fantastisk behageligt. Der er ikke brug for forstærkere, scenebelysning eller andet gøgl! Her er bare god akustisk musik, god stemning og godt øl -altsammen spræl- levende! Hvis du vil skrives på vores mail-liste vedr. kommende koncerter, send en mail til info@wintercoat.dk

Dørene åbner en time før musikken spiller. Entré: 125 kr/pers.

Vi er også på Facebook - wintercoat beerKommende Koncerter:

2. juli: Golosa la Orquesta
14. august: Jeff Scroggins and Colorado
2. september: Mike Whellans
10. september: Greg Russell & Ciaran Algar
29. september: H. P. Lange
6. oktober: Norrøn
1 november: Floating Sofa Quartet
13 november: Ten Strings And A Goat Skins
19. november: Claude Bourbon
26. november: Calan


...og skriv dig på vores mailliste og modtag meddelelser om kommende koncerter