Koncert med Laursen Band

10 juli kl.15:00

Laursen

Laursen Band

Andreas Laursen spillede hos Wintercoat til en julekoncert for et par år siden, og betog os alle med sine fantastiske tekster og sangbare melodier.

 

Laursen er også navnet på hans band, som på original vis blander ørehængende melodier med banjo og farverige, dansksprogede tekster om mennesker og samfund. Tekster, som både underholder og udfordrer, og som leder tankerne hen på folk som Jan Toftlund, Niels Skousen og Allan Olsen.

Med over 70 koncerter i løbet af 2018 og 2019 har Laursen allerede været hele kongeriget rundt en håndfuld gange, og bandet har blandt andet optrådt på Skagen Festival, Tønder Festival og Kun For Forrykte Festival.

Laursen er anført af den nordjyske troubadour Andreas Laursen (vokal/guitar), og består derudover af Martin Caspersen (mandolin/guitar), Markus Nederby (banjo), Rune Petersen (bas) og Jonas Laursen (trommer)

 

 

“Det er historier, der rummer meget mere end ordets kraft – det er historier, der skaber billeder, og afføder nye historier og tanker hos dig som lytter. Det er ypperligt, magnifikt, uforligneligt – ja, find selv dine superlativer.“Sådan beskriver Side 33 Laursens andet album, Brændenælden, som netop er udkommet i maj 2021.

 

Billetter @ 150 kr bestilles på info@wintercoat.dk eller 4070 6660